Παπασπύρου 113, Λειβαδιά 32100, Λιβαδειά 22610 22619, 22610 22744, Κιν. 6977 659018

Τέντες

Η Βιοτεχνία μας προσφέρει τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα τέντας. Παράγουμε και κατασκευάζουμε μόνοι μας όλα τα συστήματα σκίασης.

Δινουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης, δεν κάνουμε απλά μια τοποθέτηση.

Κατασκευή Τέντας

Τα συστήματα τεντών παρέχουν προστασία ενάντια στον ήλιο και την υπερθέρμανση του χώρου σας. Με βραχίονες που έχουν την δυνατότητα να ανοίγουν και να κλείνουν και υφάσματα που επιτρέπουν να εισχωρεί πολύ ή λίγο φώς στο χώρο σας, προστατέυετε το χώρο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Βιοτεχνία μας σας παρέχει τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά συστήματα Τέντας. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στις ανάγκες του χώρου σας ώστε να σας προσφέρουμε λύσεις λειτουργικές και αισθητικά άρτιες. Κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε Τέντες και άλλα συστήματα σκίασης με υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και εγγύηση προστασίας του χώρου σας απο όλες τις καιρικές συνθήκες.

Οι κατασκευές μας περιλαμβάνουν:

Επισκευή Τέντας

Σας χάλασε ή σκίστηκε η τέντα σας; Αναλαμβάνουμε την επισκευή της Τέντας σας με άμεση αντικατάσταση των φθαρμένων υλικών. Το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει να ξηλώσει την χαλασμένη τέντα σας και να σας προτείνει επιτόπου την καλύτερη λύση για την αντικατάσταση της. Οι υπηρεσίες μας είναι υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για όλες τις εργασίες κατασκευής ή επισκευής τέντας σας δίνουμε γραπτή εγγύηση.

Ολοκληρωμένα Συστήματα Τέντας

Back to top