Παπασπύρου 113, Λειβαδιά 32100, Λιβαδειά 22610 22619, 22610 22744, Κιν. 6977 659018

Η Εταιρεία

Τεντοτεξ - Τέντες Παπαγεωργίου

ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ειδικοί σε θέματα σκίασης….

Η Εταιρία μας ιδρύθηκε το 1977, με έδρα την Λιβαδειά και ειδικεύεται στην κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης, σύγχρονα ολοκληρωμένα συστήματα τέντας και πέργκολας, λύσεις εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας δώσει την καλύτερη λύση στα  σύγχρονα ολοκληρωμένα  συστήματα τέντας.

Τα συστήματα τεντών που παρέχουμε είναι ότι καλύτερο παρέχει σήμερα η αγορά και προέρχονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Τα συστήματα μας είναι έτσι φτιαγμένα για να αντέχουν σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Η υψηλή αισθητική, η ασύγκριτη ποιότητα των υλικών και η αξιοπιστία, είναι μερικά από τα στοιχεία που μας διακρίνουν. Σε όλες τις εγκαταστάσεις μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοματισμοί και τηλεχειρισμός.

Στο κατάστημα μας στη Λιβαδειά θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων τα οποία ξεχωρίζουν για το μοντέρνο και διαχρονικό τους σχέδιο. Θα βρείτε δειγματολόγιο απο τα υφάσματα όλων των εργοστασίων υψηλών προδιαγραφών, συστήματα τεντών καθένα με το δικό του στυλ, αυτοματισμοί για τον πλήρη έλεγχο της τέντας που κάνουν το χώρο σας φρέσκο, ζωντανό και ιδιαίτερο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Back to top